Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που έδειχναν την ολέθρια σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που έδειχναν την ολέθρια σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Ωστόσο οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook έδειχναν μια γυναίκα που προβληματιζόταν πολύ για τον έρωτα.

Για ποιον έρωτα μιλάμε, δεν είμαι πια ερωτευμένος μαζί της», δήλωσε προ ημερών ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη.

Ωστόσο οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook έδειχναν μια γυναίκα που προβληματιζόταν πολύ για τον έρωτα.

Μια γυναίκα της οποίας το μυαλό περιστρεφόταν διαρκώς γύρω από τη σχέση της με το σύζυγό της. Αναρτήσεις με υπονοούμενα, πικρία, προβληματισμό αλλά και έμμεσες απειλές.

Περίπου 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας η Ρούλα αναρτά στο λογαριασμό της το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου, «Μέχρι το τέλος».

Η ανάρτηση μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας

Λίγο αργότερα, στις 11 Ιανουαρίου αναρτά: «Τη γυναίκα που στα έχει δώσει όλα, και έχει πάρει ως αντάλλαγμα κάτι σκόρπιες αδιαφορίες και ακυρωμένα όνειρα να τη φοβάσαι. Συνήθως ξαναγεννιέται από τις στάχτες της και διεκδικεί τα πάντα από τον πιο αυστηρό κριτή της. Τον εαυτό της».

Στις 26 Μαΐου της ίδιας χρονιάς αναφέρει ότι: «Το πιο σημαντικό έργο που μπορεί να κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους.

Το κέρατο πάει σύννεφο

Στις 14 Φεβρουαρίου το 2015 αναφέρει στο λογαριασμό της: «Καρδούλες, αρκουδάκια, σοκολατάκια και το κέρατο πάει σύννεφο».

Λίγες ημέρες νωρίτερα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της για την εγκυμοσύνη της.

Πριν κλείσει μήνας από τη γέννηση της Μαλένας, έγραψε στο λογαριασμό της: «Στους δύο τρίτος δε χωρά. Όμως πάντα υπάρχει μια κ@@@@@@@ που δεν ξέρει να μετράει».

Το Σεπτέμβριο του 2018, σημειώνει ότι: «Η θλίψη προκαλείται από τη νοημοσύνη. Όσο πιο πολύ καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο πολύ εύχεσαι να μην είχες καταλάβει».

Στις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, αναρτά ένα σκίτσο και σχολιάζει:

«Ο άνδρας δεν μπορεί να δει το φίδι που δαγκώνει τη σύζυγό του και η γυναίκα δεν μπορεί να δει τον ογκόλιθο στην πλάτη του συζύγου της. Μερικές φορές ένας άνδρας δεν μπορεί να δει τον πόνο που βιώνει η σύζυγός του, και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν την πίεση που οι άνδρες αισθάνονται καθημερινά».

«Οι ανθρώπινες σχέσεις και οι σχέσεις των ζευγαριών περνάνε από χίλια κύματα. Φαίνεται πολύ μεγάλη ανάγκη της Ρούλας για φροντίδα και αγάπη. Αν αναλογιστούμε και λίγο το οικογενειακό της περιβάλλον, φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το σύντροφο σαν ένα κράτημα, σαν ένα αυτο-αντικείμενο, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, αξία, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί», σχολίασε σχετικά η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια Μανουσία Κυπραίου μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024