Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού

Σημειώνεται πως στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε με την οικογένειά της, οι συγγενείς της της πήγαν 100 ευρώ, μία τηλεόραση με κεραία, ρούχα ενώ η κατηγορουμένη έχει δανειστεί ορισμένα λογοτεχνικά βιβλία από την βιβλιοθήκη των φυλακών.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το κελί στο οποίο κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού έδειξε το Mega και η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» πρόκειται για έναν ειδικό χώρο προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει η κατηγορουμένη βορά στην οργή των υπόλοιπων κρατουμένων, αλλά και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στο δωμάτιο υπάρχει ένα μονό κρεβάτι, ατομική ντουζιέρα, τα κολάζ στους τοίχους, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, προϋπήρχαν και έξω ακριβώς υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο και προβλέπεται ατομικός προαυλισμός.

Σημειώνεται πως στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε με την οικογένειά της, οι συγγενείς της, της πήγαν 100 ευρώ, μία τηλεόραση με κεραία, ρούχα ενώ η κατηγορουμένη έχει δανειστεί ορισμένα λογοτεχνικά βιβλία από την βιβλιοθήκη των φυλακών.

Κατάθεση Μάνου Δασκαλάκη

Αιχμές και «καρφιά» προς τη σύζυγό του, άφησε μέσω της κατάθεσής του ο Μάνος Δασκαλάκης. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαζε το τάμπλετ στο φέρετρο με τη Τζωρτζίνα δεν του φάνηκε ύποπτη η κίνηση, καθώς ήταν κάτι που είχε κάνει και με τα άλλα δύο παιδιά, ωστόσο τώρα ο ίδιος το βλέπει ύποπτο και δηλώνει πως πρέπει να ελεγχθεί το τάμπλετ.

Επίσης αποκάλυψε πως όταν άρχισε να ανακινείται ο θάνατος της Τζωρτζίνας, διαπίστωσε ότι η κατηγορουμένη είχε ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα έχοντας συνεχώς στο νου της έαν θα ανακαλύψουν κάτι.

Ο ίδιος όπως είπε δεν του άρεσε αυτή η στάση της και την ρώτησε γιατί την έχει απορροφήσει έτσι.

Η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, Μανουσία Κυπραίου επισήμανε πως η αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη έγινε πολύ γρήγορα και δείχνει μία σταση που προσπαθεί να φτιάξει ένα τείχος γύρω από τον εαυτό του,ώστε να μην περάσει καμία υπόνοια, υποψία για αυτόν.

Sports in

Τι ακολουθεί με τον Έλληνα διεθνή που βρέθηκε «ντοπέ» – Το δεύτερο δείγμα και η ειδοποίηση της ομάδας του

Υπό την επήρεια σοκ το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης πως κορυφαίος Έλληνας άσσος βρέθηκε «ντοπέ» στο ματς της Εθνικής με την Γεωργία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024