Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το «αρρωστημένο» κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το «αρρωστημένο» κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στην Πάτρα

Νέα στοιχεία που αφορούν στην δολοφονία της Τζωρτζίνας αλλά και στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας, έρχονται καθημερινά στο φως με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ», το «αρρωστημένο κίνητρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως ήταν η εμμονή της με το Μάνο Δασκαλάκη.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Μαλένα «έφυγε» όταν οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να μείνει τρία χρόνια στην Αθήνα και ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μείνει στην Πάτρα λόγω δουλειάς.

Η Ίριδα κατέληξε τρεις ημέρες αφότου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι ενώ πιο πριν φέρεται να είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εραστή της, και τέλος, η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας συνέβη ενώ το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο θάνατός της επήλθε όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μένει αλλού.

«Όσα άκουσα ως κίνητρα μού φαίνονται παράλογα»

«Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο θεωρητική συζήτηση. Όσα άκουσα ως φερόμενα κίνητρα από τη συγκεκριμένη εφημερίδα μου φαίνονται παράλογα, και αντίθετα στην κοινή λογική. Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε 3 ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της το σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δε συνάδει με την κοινή λογική. Δε σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά», είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Κωνσταντίνος Ζάρδας.

«Έχω ακούσει από τον κ. Δασκαλάκη ότι η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω το σύζυγό της, ενώ φέρεται να είχε εραστή. Τα κίνητρα που παρουσιάζονται στα δικά μου αυτιά ακούγονται αντιφατικά και παράλογα. Δε με πείθουν», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η εντολέας μου λέει ότι δεν είχε καμία γνώση για την κεταμίνη»

«Η εντολέας μου λέει ότι δεν έχει καμία γνώση για την κεταμίνη και ότι δε θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της. Αυτό το λέει από την πρώτη στιγμή. Σήμερα δεν έχω μιλήσει μαζί της, αλλά είναι προγραμματισμένο να τη δω αύριο», σημείωσε ο κ. Ζάρδας, εκ των δικηγόρων της 33χρονης.

«Διατηρούμε μεγάλες αμφιβολίες για ό,τι έχει γίνει»

«Πολλοί μιλούν για αυτή την υπόθεση σαν να τα ξέρουν όλα. Εμείς διατηρούμε μεγάλες αμφιβολίες για ό,τι έχει γίνει, για αυτό και συνεχίζονται οι έρευνες, από τις οποίες περιμένουμε να αντλήσουμε δεδομένα. Βιάστηκαν οι εκπομπές να βγάλουν απόφαση για την υπόθεση, και τώρα ψάχνουμε και τα κίνητρα των πράξεών της. Για να ασκηθεί ποινική δίωξη δε χρειάζονται αδιάσειστα στοιχεία, αλλά επαρκείς ενδείξεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι ακόμα και σε περίπτωση καταδίκης πρωτόδικης, πολλές αποφάσεις ανατρέπονται στο εφετείο», είπε ακόμα ο κ. Ζάρδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024