Πάτρα: Εντολή για το άνοιγμα του τάφου της 9χρονης Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των Αρχών το τάμπλετ
Την εντολή έδωσε σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία με ταχύτατους ρυθμούς έρευνα την υπόθεση.
Τα μυστικά που ενδεχομένως κρύβει το τάμπλετ που τοποθετήθηκε στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας μετά από επιθυμία της προφυλακισμένης για τη δολοφονία του παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα αποκαλυφθούν μετά την εντολή που έδωσε σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία με ταχύτατους ρυθμούς έρευνα την υπόθεση.
Η δικαστική λειτουργός λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορουμένης Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της κατηγορουμένης στο μνήμα του παιδιού τους μπήκε τάμπλετ έδωσε τη σχετική παραγγελία.
Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη άμεσα οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή



