Την πιο βαριά ήττα της σεζόν γνώρισε χθες στο Λονδίνο από την Μπρέντφορντ η Τσέλσι. Παρότι προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της ούτε δύο λεπτά και τελικά διασύρθηκε με 4-1 από την Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Μια ήττα που είναι μόλις η δεύτερη με 4+ γκολ για την Τσέλσι μέσα στην έδρα της από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Τόμας Τούχελ. Και γενικότερα, μόλις η δεύτερη ήττα τέτοιας έκτασης τον τελευταίο χρόνο.
Σχεδόν δηλαδή… Διότι η Τσέλσι είχε ηττηθεί με 4+ γκολ στο «σπίτι» της πριν από 364 ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, στις 2/3/2021 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Και τότε οι Μπλε είχαν προηγηθεί νωρίς με τον Πούλισικ, ωστόσο η κόκκινη κάρτα του Τιάγκο Σίλβα είχε φέρει τα πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα η Γουέστ Μπρομ να επικρατήσει με το «τρελό» 5-2.
Λίγες ημέρες αργότερα η Τσέλσι επικράτησε της Πόρτο με 2-0 στα προημιτελικά του Champions League και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Chelsea have conceded 4+ goals at Stamford Bridge in the PL just twice in the last six seasons:
◉ 3rd April 2021
vs West Brom (⚽⚽⚽⚽⚽)
◉ 2nd April 2022
vs Brentford (⚽⚽⚽⚽)
They will be hoping to avoid a promoted team at the start of April in 2022/23. 😅
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
Στο ντεμπούτο του Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Β' ήταν καλύτερος από την Athens Kallithea στου Ρέντη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 0-0.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.