Την πιο βαριά ήττα της σεζόν γνώρισε χθες στο Λονδίνο από την Μπρέντφορντ η Τσέλσι. Παρότι προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της ούτε δύο λεπτά και τελικά διασύρθηκε με 4-1 από την Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Μια ήττα που είναι μόλις η δεύτερη με 4+ γκολ για την Τσέλσι μέσα στην έδρα της από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Τόμας Τούχελ. Και γενικότερα, μόλις η δεύτερη ήττα τέτοιας έκτασης τον τελευταίο χρόνο.
Σχεδόν δηλαδή… Διότι η Τσέλσι είχε ηττηθεί με 4+ γκολ στο «σπίτι» της πριν από 364 ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, στις 2/3/2021 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Και τότε οι Μπλε είχαν προηγηθεί νωρίς με τον Πούλισικ, ωστόσο η κόκκινη κάρτα του Τιάγκο Σίλβα είχε φέρει τα πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα η Γουέστ Μπρομ να επικρατήσει με το «τρελό» 5-2.
Λίγες ημέρες αργότερα η Τσέλσι επικράτησε της Πόρτο με 2-0 στα προημιτελικά του Champions League και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Chelsea have conceded 4+ goals at Stamford Bridge in the PL just twice in the last six seasons:
◉ 3rd April 2021
vs West Brom (⚽⚽⚽⚽⚽)
◉ 2nd April 2022
vs Brentford (⚽⚽⚽⚽)
They will be hoping to avoid a promoted team at the start of April in 2022/23. 😅
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».