Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Η μέρα που μπορεί να κρίνει το μέλλον της

Τσέλσι: Η μέρα που μπορεί να κρίνει το μέλλον της

Η οικογένεια Ρίκετς δείχνει διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει την Τσέλσι, ωστόσο οι φίλαθλοι των «μπλε» έχουν άλλη άποψη και ετοιμάζουν μια μεγάλη πορεία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα.

Αβέβαιο και στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται το μέλλον της Τσέλσι. Εδώ και έναν μήνα περίπου, οι «μπλε» περνάνε τις δυσκολότερες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας τους, καθώς οι κυρώσεις που αντιμετωπίζει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν βάλει σε δεινή θέση όλο το κλαμπ, με αποτέλεσμα να χάνονται πολλά έσοδα.

Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κοντά στην αλλαγή σελίδας είναι ο σύλλογος. Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, η Raine Group που έχει αναλάβει τη μεγάλη υπόθεση της πώλησης έβγαλε τους τέσσερις τελικούς υποψήφιους αγοραστές και πλέον ετοιμάζεται να τους υποδεχτεί στο τελικό… τραπέζι, όπου και θα γίνει η επιλογή του επόμενου ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μέσα στους υποψήφιους αγοραστές, είναι και η αμφιλεγόμενη οικογένεια Ρίκετς.

Πως έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής; Το δίδυμο Μπόελι-Βις φέρεται να έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την επόμενη ημέρα της Τσέλσι. Δυνατά στο κόλπο μοιάζει να βρίσκεται και ο Μπρόουτον, ενώ για τον Παλιούκα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές λεπτομέρειες, καθώς ο Co-Owner των Σέλτικς μπήκε στην υπόθεση από το… πουθενά.

Για τους Ρίκετς τα πράγματα στην αρχή έμοιαζαν εξαιρετικά δύσκολα, καθώς θεωρούνται ανεπιθύμητοι από τους οπαδούς της Τσέλσι.

Οι «μπλε» οπαδοί βρήκαν μερικά ρατιστικά σχόλια από μέλη της οικογένειας, ενώ έκαναν και το… σαφάρι τους για το πως διαχειρίζεται τους Καμπς η οικογένεια, τοποθετώντας τους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Κι όμως, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, φέρεται να τους έχει προσεγγίσει και να προσπαθεί να τους… σπρώξει την ομάδα, κάτι που έχει φέρει και τη μεγάλη οργή των φιλάθλων των «μπλε».

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα (14:00) λίγο πριν από το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπρέντοφρντ, οι οπαδοί της Τσέλσι θα κάνουν μια μεγάλη πορεία έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Στόχος είναι να ακουστούν όσο πιο δυνατά γίνεται και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των Ρίκετς και του Μπακ.

Μάλιστα, ήδη σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φτάσει μέχρι και την κυβέρνηση η οποία δεν θέλει να περάσει η ομάδα από νέες περιπέτειες…

Έτσι ακόμα και αν μοιάζει με μία απλή match day, για την Τσέλσι η σημερινή μέρα ενδέχεται να καθορίσει και το… αύριο του συλλόγου.

Είτε η οικογένεια Ρίκετς θα καταδικαστεί και θα πέσει στον… γκρεμό λόγω της σημερινής πορείας, είτε η διοίκηση της Τσέλσι και ο Μπακ θα αγνοήσουν τους οπαδούς της ομάδας και θα φτάσουν μέχρι τα άκρα…

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024