Σκαλόνι για Μέσι: «Ας απολαύσουμε τώρα την μαγεία του»
Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής κάλεσε τους φιλάθλους να απολαύσουν τον Λιονέλ Μέσι και να μην τους απασχολεί πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αργεντινός.
Ο Λιονέλ Σκαλόνι κάλεσε τους φιλάθλους να «απολαύσουν» την μαγεία του Λιονέλ Μέσι, χωρίς να αναρωτιέται μέχρι πότε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής, θα αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Όπως τόνισε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός προπονητής, «μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ο Μέσι θα πρέπει να σκεφθεί. Μετά το Μουντιάλ, θα πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό της κατάστασης. Αλλά προς το παρόν, ας εκμεταλλευτούμε την παρουσία του».
Λίγο μετά την νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας, όπου σκόραρε, ο «ψύλλος» αποκάλυψε ότι θα σκεφθεί για το μέλλον του, μετά την κορυφαία διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ τον ερχόμενο χειμώνα.
- Η Υλίκη από ψηλά: Γεμίζουν οι υδάτινοι ταμιευτήρες της Αττικής
- Πελεγκρίνι: «Επικίνδυνος ο Κωνσταντέλιας, δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι χαμένες ευκαιρίες του Πελίστρι! (vid)
- Ρωσία: Στη Μόσχα οι Αμερικανοί διαπραγματευτές Γουίτκοφ και Κούσνερ για συνομιλίες με τον Πούτιν
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 10 μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
