Άμεση ήταν η αντίδραση της μητέρας από την Πάτρα σε ότι αφορά στις πληροφορίες ότι «ενοχλεί» με τηλεφωνήματα γυναίκα που κατέθεσε όσα ήξερε για την υπόθεση στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

«Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», λέει άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγγου, μιλώντας στο pelop.gr.

«Καλείται να διαχειριστεί και την στοχοποίηση της»

Διαψεύδουν κατηγορηματικά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ενόχλησε οποιονδήποτε και αυτό γιατί όπως δηλώνουν είναι σε θέση – στο ευρύτερο περιβάλλον της μητέρας – να γνωρίζουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ίδια, η οποία εκτός από το πένθος που βιώνει καλείται να διαχειριστεί και την στοχοποίηση της.

τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.