
Έκρηξη στα Γρεβενά: Στην αστυνομία ανατίθεται η έρευνα με νέα εντολή του Εισαγγελέα
Με νέα εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών η έρευνα ανατίθεται στην αστυνομία. Μέχρι τώρα τις έρευνες για την έκρηξη στα Γρεβενά διεξήγαγε η Πυροσβεστική
Το έργο της προανακριτικής έρευνας για τον εντοπισμό των αιτιών και τον καταλογισμό των ευθυνών της έκρηξης στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών, αντί της Πυροσβεστικής που είχε αρχικά ανατεθεί, με νέα εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών ανατίθεται στην Αστυνομία και στο τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών.
Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες
Με την δύση του ηλίου σταμάτησαν οι εργασίες της ειδικής ομάδας πυροτεχνουργών της αστυνομίας που έφθασε εσπευσμένα από την Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών Πύραρχο Αντώνη Καλαϊδόπουλο «με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες στις οποίες θα συνδράμουν εκτός από τους άνδρες της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και Θεσσαλίας και στελέχη της εταιρίας αλλά και μηχανήματα του δήμου για την μετακίνηση όγκων τσιμέντου και άλλων υλικών που βρίσκονται στο χώρο».
Από έρευνες που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκετά μέτρα από το χώρο της έκρηξης ανάμεσα σε κομμάτια από μπετόν και σίδερα εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στους τρεις εργαζόμενους που εκείνη την ώρα ήταν στο χώρο παραγωγής του εργοστασίου.
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»

