Ανάπλαση οικισμού Γερολιμένα
Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου στον οικισμό Γερολιμένα, προβλέπονται εργασίες με στόχο την αναβάθμιση των υφιστάμενων οδοστρωμάτων δημοτικών οδών, με τρόπο έτσι ώστε να βελτιωθούν αισθητικά, με χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον υλικών, σε συνδυασμό με παραδοσιακές τεχνοτροπίες.
Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου το προϋπολογισμού 280.000 ευρώ έργο ανάπλασης του οικισμού Γερολιμένα, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης. στο ΕΠ
Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου προβλέπονται εργασίες με στόχο την αναβάθμιση των υφιστάμενων οδοστρωμάτων δημοτικών οδών, με τρόπο έτσι ώστε να βελτιωθούν αισθητικά, με χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον υλικών, σε συνδυασμό με παραδοσιακές τεχνοτροπίες.
Παράλληλα προβλέπεται η βελτίωση αφ’ ενός της προσβασιμότητας σε μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και αφ’ ετέρου της ελκυστικότητας της περιοχής καθιστώντας την πόλο έλξης επισκεπτών.
Την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:
- Γιάννης Πάριος: Μαζί με τους γιους, τις νύφες και τα εγγόνια του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Πολωνία: Πολεμικά αεροσκάφη αναχαίτισαν επάνω από την Βαλτική ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος
- ΚΚΕ: Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να συκοφαντήσει τον αγώνα των αγροτών, θα φάει τα μούτρα της
- Διάκριση με… άρωμα γιορτών για τον Μουζακίτη: Δεύτερος ακριβότερος που έχει γεννηθεί Χριστούγεννα (pic)
- Οικονομική ανάπτυξη, αλλά χωρίς δουλειές; Ο οικονομικός εφιάλτης της Gen Z γίνεται πραγματικότητα
- Ισραήλ: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και συνέλαβε Παλαιστίνιο που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης

