Σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, αποφασίστηκε η άμεση επέμβαση στην περιοχή της Κόστας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάβρωση της ακτής που επεκτείνεται.
Το πρόβλημα της διάβρωσης της ακτής στην περιοχή της Κόστας, στο Πόρτο Χέλι, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, την αντιδήμαρχο Τουρισμού Αγγελική Λούμη και εκπροσώπους του συλλόγου φίλων Πορτοχελίου.
Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε ότι το φαινόμενο δείχνει να επεκτείνεται και από την πλευρά του σημείωσε ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση από πλευράς Περιφέρειας, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταβούν επιτόπου μηχανικοί και θα διενεργήσουν αυτοψία.
“Εκτιμώ ότι ενδεχομένως να υπάρχουν ανακοινώσεις για το θέμα αυτό μέσα στην επόμενη εβδομάδα κιόλας” σημείωσε ο Π. Νίκας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής