
Εβελίνα Παπούλια για υπόθεση Φιλιππίδη: «Θα με δείτε την Παρασκευή στο δικαστήριο»
Οι τρεις ηθοποιοί θα καταθέσουν υπέρ των συναδέλφων του που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά.
Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη θα βρεθούν την Παρασκευή στο δικαστήριο για να καταθέσουν στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Οι τρεις ηθοποιοί θα καταθέσουν υπέρ των συναδέλφων του που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά.
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και επιβεβαίωσε πως θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, ωστόσο, δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα στην τηλεοπτική κάμερα.
«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», είπε η Εβελίνα Παπούλια.
Δείτε το βίντεο
- Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο από την ώρα που χτυπούν τα 5,7 Ρίχτερ
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται






