Σάκκαρη: «Είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα και για την παρουσία της στο Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε εύκολα την Πέτρα Κβίτοβα και πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο Indian Wells, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μιλάει πάντως με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλό της. Παράλληλα, η Σάκκαρη τόνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία της στο τουρνουά ενώ μίλησε και για τους στόχους της τη φετινή σεζόν.
Όσα είπε η Σάκκαρη:
«Έπαιξα αρκετά καλά σήμερα, ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα, που είναι μια από τις σπουδαιότερες πρωταθλήτριες. Είναι καλή μου φίλη, τη σέβομαι πολύ και τη θαυμάζω για όσα έχει πετύχει. Πολλοί θα ζήλευαν την καριέρα της. Πιστεύω απλά ότι ήταν μια καλή μέρα για μένα και ίσως μια όχι τόσο καλή για εκείνη. Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σύντομα.
Προσπαθώ να μη βάζω ως στόχο το ranking, διότι αυτό σου βάζει πίεση. Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερή μου, μπήκα στο Top 10 και έγραψα ιστορία για την Ελλάδα. Αυτό με έκανε περήφανη. Απλά προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως έτσι είναι. Θέλω να συγκεντρώνομαι στο παρόν και αυτό φαίνεται να λειτουργεί.
Μου αρέσει κάθε στιγμή εδώ, είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά. Απολαμβάνω κάθε μέρα μου, είναι υπέροχο μέρος και ο κόσμος δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ για το επόμενο ματς».
- «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήθελαν τον Κλοπ»
- Πέθανε ο σπουδαίος βετεράνος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντιβάλ
- Eurovision 2026: Η υπόσχεση του Akyla και η πραγματική ιστορία πίσω από τον viral στίχο «Ferto»
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε πάγκους λαϊκής αγοράς στο Φάληρο – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-2: Παλικαρίσια ισοπαλία για τα «λιοντάρια» στο 90+2′!


