Ο Κιν απορεί με Μαγκουάιρ και Βαράν: «Αλήθεια; Φοράνε γάντια και οι δύο;»
Ο Ρόι Κιν απόρησε με τους Μαγκουάιρ και Βαράν για το γεγονός ότι φορούσαν γάντια στην αναμέτρηση με την Τότεναμ.
Ο Ρόι Κιν δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι δύο πυλώνες της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαράν και Μαγκουάιρ, φορούσαν γάντια στην προθέρμανση της αναμέτρησης με την Τότεναμ.
Με ποδοσφαιρική νοοτροπία παλαιότερης εποχής και με το σκεπτικό πως οι στόπερ οφείλουν να είναι… θωρηκτά για να κάνουν τον αντίπαλο να τρομοκρατηθεί ακόμα και στη σκέψη πως θα τα έβαζε μαζί τους, ο Ρόι Κιν δεν συγκρατήθηκε στον αέρα του SkySports.
«Ωραίο μήνυμα… Είναι γάντια αυτά; Φοράνε γάντια; Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί σου να φορούν γάντια;» είπε στο στούντιο εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την εικόνα που αντίκρισε από τους Βαράν και Μαγκουάιρ στο «Ολντ Τράφορντ».
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση
