Ζελένσκι: Μήνυμα προς τους Ιταλούς για τη Ρωσία – «Εμείς ζούμε, αυτοί σκοτώνουν»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έστειλε μήνυμα προς τον ιταλικό λαό σχετικά με την επίθεση των Ρώσων στην Ουκρανία.
Σε βίντεο εμφανίστηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθυνόμενος προς τον ιταλικό λαό σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει ο Ουκρανός προέδρος σε μήνυμά του στο Telegram εξήγησε στους Ιταλούς πολίτες ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία: «Εμείς ζούμε, αυτοί σκοτώνουν, είπε.
Δείτε το μήνυμα Ζελένσκι
Για τις συνομιλίες με τη Μόσχα
Πάντως, ο Ουκρανός πρόεδρος έκανε λόγο σήμερα για μια «εκ θεμελίων διαφορετική προσέγγιση» της Μόσχας, η οποία προηγουμένως το μόνο που έκανε ήταν να «θέτει τελεσίγραφα» στις συνομιλίες της με τους Ουκρανούς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο.
Όταν ρωτήθηκε για δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, ο οποίος είχε μιλήσει για «προόδους» στις ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις, ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε «ικανοποιημένος που έλαβε ένα σήμα από τη Ρωσία».
Κατά τις τελευταίες συνομιλίες, «αρχίσαμε να μιλάμε» και η Μόσχα «πλέον δεν θέτει απλώς τελεσίγραφα», κάτι που συνιστά «μια εκ θεμελίων διαφορετική προσέγγιση», πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης




