Άρης: Φώναξε «παρών» ο Μπερτόλιο
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μπούργος για τα πλέι οφ.
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής προπόνησης για τον Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τα πλέι οφ. Ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει και τον Ντανιελ Σούντγκρεν που εξέτισε την ποινή του.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και το δεύτερο ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας μας.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο».
- Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λαμπράκης
- Μπιανκόν: «Είμαστε ενωμένοι, έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τελικούς στο Champions League»
- Ο Πούτιν νίκησε ήδη… και όχι μόνο την Ουκρανία
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


