Ουκρανία: Σειρήνες στη πόλη Ούμαν όπου διανυκτέρευσε η ελληνική αποστολή
Η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να φύγει από λεπτό προς λεπτό από την πόλη και να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Μολδαβία
Πριν από λίγο άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και να ηχούν οι σειρήνες της πόλης Ούμαν, στην Ουκρανία όπου διανυκτέρευσε η ελληνική αποστολή, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ.
Την ίδια ώρα, η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να φύγει από λεπτό προς λεπτό από την πόλη και να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Μολδαβία.
Υπάρχει ασφαλής δίοδος διαφυγής, σύμφωνα με τον ανταποκριτή, ενώ το ταξίδι για τα σύνορα υπολογίζεται στις πέντε ώρες.
Δεκάδες Έλληνες πολίτες έχουν απεγκλωβιστεί από την Ουκρανία, ενώ οι προξενικές αρχές τόσο στη Μαριούπολη όσο και στην Οδυσσό παραμένουν σε λειτουργία.
Υπενθυμίζεται πως το κονβόι των 21 αυτοκινήτων με επικεφαλής τον Πρέσβη Φραγκίσκο Κωστελλένο, ξεκίνησε χτες, Πέμπτη από την πόλη Ζαπορίζια, που βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μαριούπολης.
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Food Authority Recalls Kinder Chocolates Over Hidden Gluten Risk
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;





