Σαντ-Ρος: «Kάποιοι παίκτες στην ομάδα δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να είσαι ανταγωνιστικός»
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας πως κάποιοι συμπαίκτες του δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να μείνει ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να αναφέρει πως κάποιοι συμπαίκτες του δεν γνωρίζουν πως να είναι ανταγωνιστικοί.
Παράλληλα, ο Κουβανός στάθηκε στο κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, τονίζοντας ότι απογοήτευσαν τους πάντες με την εμφάνισή τους.
Οι δηλώσεις του Χάουαρντ Σαντ-Ρος:
«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη κι αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να χάνουμε εμείς ένα παιχνίδι με τόσους πόντους στην έδρα μας. Νιώθουμε ότι τους απογοητεύσαμε όλους με την εμφάνισή μας στο πρώτο δεκάλεπτο.
Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί λιγότερους πόντους κι εμείς να βάλουμε κάποιους παραπάνω, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το θέμα είναι πως κάποιοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να είσαι ανταγωνιστικός σ’ αυτό το επίπεδο κι αυτό που πρέπει είναι το να είσαι σκληρός πνευματικά κάθε βράδυ».
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις



