Μαζέπιν: Κοντά στην έξοδο από την Formula 1 λόγω σχέσεων με τον Πούτιν
Οι σχέσεις του πατέρα του Νικίτα Μαζέπιν με τον Ρώσο πρόεδρο είναι πολύ πιθανόν να θέσουν εκτός Formula 1 τον οδηγό της Haas.
Μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις βρίσκεται ο χώρος της Formula 1. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικονομία, την βιομηχανία και σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, με τον χώρο του αθλητισμού να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.
Μετά την ακύρωση του προγραμματισμένου για τις 25 Σεπτεμβρίου Grand Prix στο Σότσι της Ρωσίας λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, είναι πιθανό να αποκλειστεί από το ερχόμενο πρωτάθλημα ο πιλότος της Haas, Νικίτα Μαζέπιν.
Ο λόγος είναι οι σχέσεις που διατηρεί ο πατέρας του νεαρού οδηγού, Ντμίτρι Μαζέπιν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Νικίτα Μαζέπιν την περασμένη σεζόν έκανε ντεμπούτο στη Formula 1 καταλαμβάνοντας την 21η θέση χωρίς να κερδίσει κάποιον βαθμό και με καλύτερο πλασάρισμα στην 14η θέση.
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Πυροβολισμοί στην παραλία Bondi της Αυστραλίας: Δύο άντρες υπό κράτηση και πολλαπλά θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
- Αποκάλυψη για τις φυλακές Αλκατράζ – Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε δυνατή η μεγαλύτερη απόδραση στην ιστορία


