Λεβαντόφσκι για το μέλλον του: «Είμαι ήρεμος και ανοιχτός σε κάθε επιλογή»
Ο Πολωνός σέντερ φορ δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού
To μεγάλο αστέρι της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, ενώ με πρόσφατες δηλώσεις του έκανε ακόμη πιο έντονες τις αμφιβολίες γύρω από την ανανέωση του.
Πάντως από την μεριά του ο Πολωνός φορ, δηλώνει αρκετά ήρεμος και παράλληλα ανοιχτός σε κάθε πρόταση εν όψει της θερινής περιόδου του 2022. «Είμαι ήρεμος και ανοιχτός σε κάθε επιλογή για το καλοκαίρι.
Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το θέμα του συμβολαίου είναι δευτερεύων και θέλω να παραμείνω επικεντρωμένος στη δουλειά μου στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Sky Sport Deutschland.
Το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τον 33χρονο σούπερ σταρ των Βαυαρών να αφήνει τα πάντα… ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του.
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις



