Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών από κατάποση φασολιού
Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Εγκεφαλικά νεκρό θεωρείται ένα αγοράκι 2,5 χρόνων στο Αγρίνιο από κατάποση φασολιού που δυστυχώς του έφραξε τον αεραγωγό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.
Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Δυστυχώς η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι σύμφωνα με την ΕΡΤ να είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Μάλιστα, οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
- Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν
- Καιρός: Επιδείνωση προβλέπεται μέχρι το Σάββατο – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Νέο μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου
