Super League: Μάχη παραμονής στη Ριζούπολη, πέφτουν… κορμιά στα Γιάννενα
Με τις αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League
Αυλαία στην 25η αγωνιστική της Super League σήμερα με δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια ενόψει και της συνέχειας, λίγο πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Στη Ριζούπολη (19:30) ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό για την οικονομία του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους, ο οποίος επιστρέφει έκτη φορά στην καριέρα του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τόσο ο Απόλλων όσο και ο Ατρόμητος στοχεύουν μονάχα στο «τρίποντο», ευελπιστώντας να γλιτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2.
Την ίδια ώρα, στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχεται τη Λαμία, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ήττα με την ΑΕΚ, έχοντας παράλληλα μάθει και για την αφαίρεση των πέντε βαθμών, που τους έθεσε εκτός εξάδας.
Από την άλλη, η Λαμία μετρά πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπει και πάλι σε ένα πιο ήρεμο μονοπάτι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (CosmoteSport1)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (Novasports 2)
- Vita: Το τεύχος Ιανουαρίου έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το BHMA
- NBA: Με νίκες συνέχισαν Οκλαχόμα και Ντιτρόιτ, τρομερή ανατροπή της Βοστώνης
- BoG Projects Steady Growth and Declining Inflation Through 2028
- Κρήτη: 17 ημέρες αγωνίας για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται – Το τελευταίο τηλεφώνημα
- Αγρότες: Η κυβέρνηση τους πετάει το μπαλάκι, αλλά έχει χάσει τον έλεγχο – Τα μπλόκα επιμένουν
- Wish You Were Here: Οι Pink Floyd επέστρεψαν στην κορυφή των charts και έσπασαν ένα ιστορικό ρεκόρ των Beatles


