Πόλεμος στην Ουκρανία: «Το Κίεβο είναι περικυκλωμένο, βοηθήστε μας»
Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι και το πρωί της Δευτέρας
Με τις μάχες σε πολλαπλά μέτωπα στην Ουκρανία να μαίνονται για τέταρτη ημέρα, ο Βιτάλι Κλίτσκο, δήμαρχος του Κιέβου, ανέφερε ότι η ουκρανική πρωτεύουσα είναι περικυκλωμένη και τόνισε ότι η εκκένωση των πολιτών δεν είναι δυνατή, καθώς «όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι».
«Βρισκόμαστε στα όρια μιας ανθρωπιστικής καταστροφής» δήλωσε στο Associated Press την Κυριακή, καθώς συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη, η οποία, όπως είπε, επιτρέπει στις αρχές να κυνηγούν «σαμποτέρ» στους δρόμους.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.
«Υποστηρίξτε την Ουκρανία»
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα, αυτή τη στιγμή έχουμε νερό και θέρμανση στα σπίτια μας. Αλλά οι υποδομές έχουν καταστραφεί για να παραδώσουμε τα τρόφιμα και τα φάρμακα».
«Γι’ αυτό το λόγο το μήνυμα για όλους είναι: Υποστηρίξτε την Ουκρανία από κοινού… Είμαστε δυνατοί» είπε. «Κάθε Ουκρανός είναι περήφανος που είναι ανεξάρτητος, περήφανος που είναι Ουκρανός και είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δική μας χώρα».
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»
- LIVE: Βόλος – Κηφισιά
- Πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Χημικά και προσαγωγές
- Πώς να μειώσεις τον λογαριασμό ρεύματος τον χειμώνα χωρίς να κρυώνεις
- Το Netflix αποκτά τους σούπερ ήρωες της DC – Το brand που δεν αξιοποιήθηκε ποτέ πλήρως
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη






