Παγκράτι: Έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του
Ο άντρας που έμενε στο διαμέρισμα είχε τοποθετήσει βαράκια και έπιπλα πίσω από την πόρτα για να εμποδίσει ενδεχομένως την είσοδο των πυροσβεστών.
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παγκράτι επί της οδού Αντήνορος 13.
Στο σημείο έσπευσαν 9 άντρες της Πυροσβεστικής με 3 οχήματα που επιχειρούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που έμενε στο διαμέρισμα είχε τοποθετήσει βαράκια και έπιπλα πίσω από την πόρτα για να εμποδίσει ενδεχομένως την είσοδο των πυροσβεστών.
Όταν μετά από προσπάθειες κατάφεραν να εισέλθουν, τον εντόπισαν αιμόφυρτο και αναίσθητο καθώς είχε κόψει τις φλέβες του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να καταστεί δυνατή η διάσωσή του.
Η φωτιά που ήταν μικρής έκτασης περιορίστηκε άμεσα. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
- Φοινικούντα: Ο ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία – Ποιος είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο




