ΑΕΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Αραούχο, προφυλάχθηκε ο Γκαρσία
Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Αραούχο που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε. Προφυλάχθηκε ο Λιβάι Γκαρσία.
Με μία μεγάλη επιστροφή κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ! Η κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο είχε βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες και αφού ολοκλήρωσε και τη σημερινή προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις, κρίθηκε 100% έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Προφυλάχθηκε ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να είναι διαθέσιμος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Σέρχιο Αραούχο επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Λιβάι Γκαρσία προφυλάχθηκε ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο αριστερό του ισχίο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00.
- ΕΤΑΔ: Ξεκινούν οι online αιτήσεις για μίσθωση αιγιαλού από επιχειρήσεις
- Κατασκευάζεται νέο πολιτιστικό κέντρο στη Θέρμη
- Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά – Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και παρενοχλήσεις γυναικών
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
