Θεσσαλονίκη: «Μας πήραν ακριβά σαμπουάν και αμπούλες τριχόπτωσης» – Viral ληστεία σε κομμωτήριο
Τα προϊόντα που κλάπηκαν κοστίζουν 500 ευρώ.
Διάρρηξη με… παράξενη λεία έλαβε χώρα σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης.
Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα διατρέξαντα, σημειώνοντας, αστειευόμενη, πως έχει το προφίλ του δράστη.
«Έχουμε προφίλ για τον δράστη. Ξέρουμε ότι τα μαλλιά του ήταν αφυδατωμένα ή ήταν φαλακρός» σημείωσε η κα Ανθή Αμπατζίδου.
Όπως ενημέρωσε, ο δράστης πήρε από το κομμωτήριο ορισμένα ακριβά σαμπουάν αλλά και αμπούλες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Πήραν ακριβά σαμπουάν
«Πήραν τα ακριβά σαμπουάν και μας άφησαν 2-3 σαμπουάν άλλων εταιρειών, που ήταν φθηνά, ενώ πήραν και τις αμπούλες κατά της τριχόπτωσης, που είναι πολύ καλές» σημείωσε, ειδικότερα.
Καταλήγοντας εκτίμησε πως η ζημιά στην πρόσοψη του καταστήματος αλλά και τα προϊόντα που κλάπηκαν κοστίζουν 500 ευρώ.
- H2O Εμπιστευτικό: Το «μαγικό» συστατικό για glow-up, zen και αντιγήρανση
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα




