Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία
Ο νεαρός ντράμερ εντυπωσίασε με τις ικανότητές του το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο
Ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος συμμετείχε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night show και συγκίνησε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από τεσσάρων μηνών.
Ο Άγγελος Πεντάρης τόνισε: «Εγώ γεννήθηκα δύο μήνες πρόωρος κι όταν ήμουν τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία. Αυτό σημαίνει ότι νευρολογικά είχα επηρεαστεί με έναν τρόπο κι οι γιατροί είπαν στους γονείς μου ότι δεν θα μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου και τα πόδια μου κι ότι δεν θα μπορώ να έχω μια ανεξάρτητη ζωή. Εκεί ξεκίνησε ο δρόμος μου, ένας αγώνας».
Και πρόσθεσε: «Η πορεία μου ξεκίνησε πολύ νωρίς. Εννέα μηνών οι γονείς μου κατάλαβαν πόσο σοβαρή διάγνωση είχα και από τότε ξεκίνησα φυσικοθεραπεία και δεν έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, που είμαι 25 ετών… Ήμουν τυχερός γιατί είχα παραπάνω από ένα στήριγμα»!
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός


