Θέση πήρε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε ως προς την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτίνας,
Συγκεκριμένα, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες – οι οποίες διαψεύστηκαν επισήμως – για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.
Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στο thebest, δήλωσε πως πρόκειται για «fake» δημοσίευμα και ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά.
Από την πρώτη στιγμή, ο 30χρονος πατέρας έκανε λόγο για ψευδή διαρροή, όπως και οι δικηγόροι της οικογένειας, Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.
Στο thebest μίλησε ο Γιάννης Κόττας, ο οποίος επεσήμανε ότι η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Καράμπελας.
Το ίδιο, όμως, δήλωσε και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν. Όπως είπε, προσπάθησε μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν κατέστη δυνατό:
«Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.