Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του
Πρόκειται για άνδρα αυστριακής καταγωγής από το χωριό Λίσταρος του Δήμου Φαιστού.
Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος φέρεται να είναι αυστριακής καταγωγής, εντοπίστηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του και κινητοποίησε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.
Ο θάνατος του ηλικιωμένου, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του στο χωριό Λίσταρος του Δήμου Φαιστού, έχει κινητοποιήσει τις αρχές οι οποίες προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου του.
Τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος
Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.
Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών με τέσσερις πυροσβέστες, το ΕΚΑΒ καθώς και ιατροδικαστής. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον ηλικιωμένο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι καθώς ήταν ήδη νεκρός.
Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
- Πέθανε η Μαρινέλλα
- «Kennedy» – Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ρόλο του Τζο Κένεντι
- Ο Τσίπρας στη Λαμία απέναντι σε «μια κυβέρνηση καταστροφική για την κοινωνία, βουτηγμένη στη διαφθορά»
- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ
- Κολοσσός Ρόδου – Άρης Betsson 92-96: Με σούπερ δίδυμο Νουά και Αντετοκούνμπο οι «κίτρινοι» (vid)
- Ποια επιδόματα καταβάλλονται στις 31 Μαρτίου


