Ο Κριστιάνο κρατάει «ζωντανή» την Γιουνάιτεντ (2-0)
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και τον Μπρούνο Φερνάντες να βάζει το κερασάκι στη τούρτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.
Επιτέλους… νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με «δράστες» τους δύο Πορτογάλους Ρονάλντο(5ο’) και Φερνάντες(97′) οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να γευτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης έπειτα από σχεδόν ένα μήνα.
Επιστροφή στα γκολ για τον Ρονάλτο μετά από πέντε ματς, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για την Γιουνάιτεντ, η οποία παρέμεινε ζωντάνη για την τετράδας.
Με δέκα παίκτες για περισσότερα από 30 λεπτά αγωνιζόταν η Μπράιτον λόγω αποβολής του Ντάνκ στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Στην 4η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 43 βαθμούς, στην 9η με 33 οι φιλοξενούμενοι.
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά

