Ο Κριστιάνο κρατάει «ζωντανή» την Γιουνάιτεντ (2-0)
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και τον Μπρούνο Φερνάντες να βάζει το κερασάκι στη τούρτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.
Επιτέλους… νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με «δράστες» τους δύο Πορτογάλους Ρονάλντο(5ο’) και Φερνάντες(97′) οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Μπραίτον στο «Όλντ Τράφορντ» και να γευτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης έπειτα από σχεδόν ένα μήνα.
Επιστροφή στα γκολ για τον Ρονάλτο μετά από πέντε ματς, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για την Γιουνάιτεντ, η οποία παρέμεινε ζωντάνη για την τετράδας.
Με δέκα παίκτες για περισσότερα από 30 λεπτά αγωνιζόταν η Μπράιτον λόγω αποβολής του Ντάνκ στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Στην 4η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 43 βαθμούς, στην 9η με 33 οι φιλοξενούμενοι.
- Κούβα: Σκιές «εισβολής» πάνω από την Αβάνα
- Η επιστήμη ξέρει τις 5 διατροφές που μας «χαρίζουν» μακροζωία
- Νομοσχέδιο υπ. Οικονομικών: Αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, αλλαγές σε συντάξεις ενστόλων
- Ενισχυτική Διδασκαλία σε 10.000 μαθητές
- Γυναίκα ανακάλυψε 35 αυθεντικά χαρακτικά του Ρέμπραντ σε παλιό οικογενειακό συρτάρι
- Αλήθεια: Γιατί δεν την λέμε πάντα, ιδιαίτερα στους δικούς μας ανθρώπους;



