Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor.
Οι Διάσημοι και οι Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-8.
Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.
«Παίζεται ένα θέατρο σκιών γιατί προσπαθούν να κρυφτούν ακόμα και από τις δικές τους τις σκιές. Υποτίθεται ψηφίζουμε αγωνιστικά επειδή έχουμε να κερδίσουμε έπαθλο φαγητού 20 μέρες. Παίζονται πολλά παιχνίδια προσπαθώ να μην ασχολούμαι με αυτά αλλά αυτά είναι που με έβγαλαν εδώ» δήλωσε και έριξε τα βέλη του προς τη Σοφιάννα και την κλίκα της.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.