Σε συναγερμό βρίσκεται το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, καθώς σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ θα μάθει αν είναι θετική στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βασίλισσα είναι σε στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς της, τρεις ημέρες μετά την επαφή που είχε με τον γιο της, Πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κοροναϊό.

Το Παλάτι, δεν επιβεβαίωνε μέχρι αργά χθες το βράδυ αν η 95χρονη Βασίλισσα βρέθηκε θετική ή αρνητική στον κοροναϊό με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

Το μόνο που διέρρεαν πηγές του Παλατιού ήταν ότι η Ελισάβετ δεν παρουσίαζε συμπτώματα, ωστόσο σημείωναν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς αυτά εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά την επαφή με κρούσμα.

Η Ελισάβετ έκανε το πρώτο εμβόλιο τον Ιανουάριο του 2021 και το δεύτερο τον Μάρτιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενισχυτική δόση έγινε τον Οκτώβριο.

Η ανησυχία προέκυψε μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, επίσης τριπλά εμβολιασμένος, διαγνώστηκε με κοροναϊό για δεύτερη φορά. Σύμβουλοί του αναφέρουν ότι η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο τεστ ρουτίνας, πριν τις δημόσιες υποχρεώσεις του, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα. Ωστόσο αρνούνται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιατρική του κατάσταση.