Από 2 έως 4 Ιουνίου το final-8 του Champions League
Ο λόγος της αλλαγής και οι νέες ημερομηνίες στο Champions League υδατοσφαίρισης.
Για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου μετατέθηκε η τελική φάση του Champions League υδατοσφαίρισης, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου.
Αυτή ήταν η απόφαση της LEN, μία ημέρα μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της FINA ότι θα διοργανώσει έκτακτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, από τις 18 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η εκ νέου αναβολή της διοργάνωσης της Φουκουόκα, για το 2023.
Με τα νέα δεδομένα, ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης θα αναδειχθεί στις 4/6 στο Βελιγράδι, ενώ αμέσως μετά το final-8 οι διεθνείς πολίστες θα πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες τους, καθώς θα απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Αλλαγές έγιναν αντίστοιχα και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, η οποία κανονικά επρόκειτο να διακοπεί στα τέλη Μαρτίου για δύο μήνες (με την προοπτική διεξαγωγής του Παγκοσμίου της Φουκουόκα τον Μάιο) και να ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου.
Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:
10η αγωνιστική: 22-23 Φεβρουαρίου (ως είχε)
11η αγωνιστική: 29-30 Μαρτίου
12η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου
13η αγωνιστική: 19-20 Απριλίου
14η αγωνιστική: 10-11 Μαϊου
Final-8: 2-4 Ιουνίου
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
- Μήπως το κοινό απομακρύνθηκε από τους κινηματογράφους επειδή οι ταινίες ξεχείλωσαν χρονικά;
- Χαρίτσης: Να μη σιωπήσουμε μπροστά στον κίνδυνο εθνοκάθαρσης των Κούρδων της Συρίας – Να μην γίνει η Ροζάβα νέα Γάζα
- Ασία: Η ρωσική Άπω Ανατολή θάφτηκε στο χιόνι, προβλήματα στις μετακινήσεις στην Κίνα και την Ιαπωνία
- Άρης: O Χιμένεθ συναντήθηκε με τους αρχηγούς – Τι συζήτησαν
