Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Σλαβούλιτσα
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου δεξιού ίντερ
Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να ενισχύονται με τον Σέρβο δεξιό ίντερ, Σάβο Σλαβούλιτσα. Με την προσθήκη του Σέρβου να ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και να δυναμώνει πολύ το ρόστερ των Πειραιωτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάβο Σλαβούλιτσα. Ο Σέρβος δεξιός ίντερ (ημ.γέννησης, 13/08/1998), ύψους 1,88μ. υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Σάβο Σλαβούλιτσα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα και το νέο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που γίνομαι κομμάτι ενός τόσο γνωστού και επιτυχημένου συλλόγου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο 100%, όπως κάνω πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2005-2010: HC Prevent Slovenj Gradec (Σλοβενία)
2016-2018: HC Dinamo Pancevο (Σερβία)
2018-2019: ΗC Novi Pazar (Σερβία)
2019-2019: Al Ahli (Κατάρ)
2019-2020: Ofkse Orashazi Linamar (Ουγγαρία)
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά
- Κοινή δράση απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά



