
Πάπας Φραγκίσκος: Ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας για πρώτη φορά σε talk show
Το γεγονός θεωρείται μεγίστου ενδιαφέροντος για την Ιταλία και όχι μόνο
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο αποκλειστικός καλεσμένος στο κανάλι RAI3 και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Che Tempo Che Fa» του Fabio Fazio, ενός από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές και τηλεοπτικούς σεναριογράφους της Ιταλίας.
Είναι η πρώτη φορά που ο Ποντίφικας Φραγκίσκος δίνει συνέντευξη σε talk show και το γεγονός θεωρείται μεγίστου ενδιαφέροντος για την Ιταλία και όχι μόνο.
Να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Che Tempo Che Fa» είναι το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο από τους κριτικούς talk show στην Ιταλία στο prime time.
Περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις για την επικαιρότητα, καθώς και εξέχοντες πολιτικούς, προσωπικότητες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, διασημότητες και αθλητές από όλο τον κόσμο, όπως τους Μπαράκ Ομπάκα, Τομ Χακς, Μέρυλ Στριπ, Μαντόνα και άλλους.
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)


