Χωρίς τη σημαντική παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά θα αναμετρηθεί στα πλέι οφ του World Group II του Davis Cup (4-5 Μαρτίου, Παλλήνη)η εθνική ομάδα απέναντι στην Τζαμάικα.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν θα έχει το Νο.4 του κόσμου, καθώς ο «Τσίτσι» θα βρίσκεται στις ΗΠΑ εκείνη την περίοδο για να δώσει το «παρών» στο Indian Wells και το Μαϊάμι.
Έτσι, η ΕΦΟΑ που ανακοίνωσε πως το τουρνουά θα γίνει στην Παλλήνη, γνωστοποίησε τα μέλη που θα βοηθήσουν την αποστολή της εθνικής, με τα ονόματα να είναι τα εξής: Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης, Αριστοτέλης Θάνος και Αλέξανδρος Σκορίλας. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.