Στην Αθήνα ο Φράνσον για λογαριασμό της ΑΕΚ
Μεγάλη ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με τον Αλεξάντερ Φράνσον να έρχεται άμεσα στην Αθήνα.
Ολική ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την Ένωση να προχωράει στην απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον.
Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κάνει δικό της τον 27χρονο χαφ, κλείνοντας την «τρύπα» στο χώρο του «κιτρινόμαυρου» κέντρου.
Ο πρώην παίκτης της Νόρκεπινγκ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή.
Ο Φράνσον έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ από τις 31 Δεκεμβρίου και έρχεται στην ΑΕΚ για να προσφέρει ποιότητα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Με τη σουηδική Νόρκεπινγκ κατέγραψε 101 συμμετοχές, σημειώνοντας και οκτώ γκολ. Ο Φράνσον έχει περάσει από τη Βασιλεία και τη Λωζάνη, ενώ μετράει και 8 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.
Δείτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη:
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ – Με ποιους θα συναντηθεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υπάρξει εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός

