«Καθάρισε» στο τέλος ο Προμηθέας (82-77)
Ο Προμηθέας επικράτησε με 82-77 του Περιστερίου στην Πάτρα για την 14η αγωνιστική της Basket League, πέτυχε την 9η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και απέκτησε προβάδισμα για την τετράδα.
Μετά το διπλό στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, ο Προμηθέας Πάτρας επιβλήθηκε με 82-77 εντός έδρας του Περιστερίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League και έκανε αποφασιστικό βήμα τετράδας, φτάνοντας στο 9-4. Από την άλλη, η ομάδα του Περιστερίου έπεσε στο 6-7.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά, πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο, φτάνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους (16-6), αλλά το Περιστέρι αντέδρασε στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου, ρίχνοντας τη διαφορά στους 3 πόντους (18-15).
Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε στο 2ο δεκάλεπτο, ροκανίζοντας τη διαφορά και έφεραν το ματς στα ίσα (20-20), ενώ στη συνέχεια πήραν και το πάνω χέρι, φτάνοντας μέχρι και στο +5 (29-34). Ωστόσο, ο Προμηθέας ανέβασε ρυθμούς και μείωσε στον πόντο (37-38) στο κλείσιμο του ημιχρόνου.
Οι παίκτες του Ζούρου μπήκαν αποφασιστικά στο 3ο δεκάλεπτο και πήραν διαφορά 11 πόντων (55-44), με το Περιστέρι να μειώνει στο τέλος στους 6 πόντους (58-62).
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 4ο δεκάλεπτο, παρά την προσπάθεια του Περιστερίου που έφτασε στο -1 (64-63), και έφτασαν στη νίκη με 82-77.
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 37-38, 58-52, 82-77.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση

