Νέα αναβολή για το Tesla Cybertruck
Μιλώντας στη γενική συνέλευση μετόχων, o Elon Musk δήλωσε ότι η Tesla δεν πρόκειται να λανσάρει κανένα καινούριο μοντέλο το 2022 κάτι που σημαίνει νέα καθυστέρηση για την έλευση του περιβόητου (πια) ηλεκτρικού pickup
Χωρίς περιστροφές -δεν τις συνηθίζει άλλωστε- το Νο1 της Tesla ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του δεν πρόκειται να λανσάρει κανένα νέο μοντέλο το 2022, συμπεριλαμβανομένου του «πολύπαθου» Cybetrack το οποίο δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το 2023 «το νωρίτερο» όπως διευκρίνισε ο Elon Musk.
«Δεν πρόκειται να λανσάρουμε κανένα νέο μοντέλο φέτος. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το κάνουμε με δεδομένες τις ελλείψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών.
Σε κάθε περίπτωση, όπως διευκρίνισε όταν το Cybetruck μπει τελικώς παραγωγής, «ευελπιστεί» να μπορεί να κατασκευάζεται σε ρυθμούς 250.000 μονάδων ετησίως κάτι που όπως επεσήμανε, απαιτεί χρόνο καθώς η υφιστάμενη τεχνολογία χρειάζεται βελτιώσεις και η έναρξη παραγωγής στον παρόντα χρόνο θα αποδεικνυόταν ιδιαιτέρως ακριβή.
«Δεν είναι οι μπαταρίες που θα αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα για την παραγωγή του Cybetruck. Ανησυχώ περισσότερο για το πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε το Cybetruck πιο προσιτό παρά την “συναρπαστική” τεχνολογία που διαθέτει.
Υπενθυμίζεται ότι Cybertruck πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019 και έκτοτε παίρνει αναβολή κάθε χρόνο. Επίσης, αν και όταν παρουσιάστηκε είχε το status του πρωτοεμφανιζόμενου ηλεκτρικού μοντέλου στην κατηγορία, πλέον υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινητοβιομηχανιών που διαθέτουν στην γκάμα τους κάτι αντίστοιχο μεταξύ των οποίων η Hummer, η Chevrolet, η Ford και GM.
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442