Επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ – Παραμένει εκτός ο Τσιντώτας
Η ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα για πρώτη φορά μετά την επέλαση του χιονιά, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να προπονείται μόνος του.
Κανονικά προπονήθηκε η ΑΕΚ στα Σπάτα την Τετάρτη και ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο ματς όπου πιθανότατα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που νιώθει πλέον καλύτερα.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Από αυτήν απουσίασαν οι διεθνείς Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 14.00».
- Παπαστεργίου: Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους
- Κρήτη: Ανήλικοι, έφτιαξαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις μοίρασαν σε μαθητές
- MEGA Γεγονότα: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- H Βαλένθια ανανεώνει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ
- ΕΕ: Νέα αντιπαράθεση των ηγετών με τον Όρμπαν στις Βρυξέλλες για το «μπλόκο» στο δάνειο στην Ουκρανία
- Πέθανε ο σοφέρ του Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Μαρκάκης – Η μυθιστορηματική ζωή του



