«Ελπίδα»: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ έχουν αδυναμία πρόσβασης στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί βλάβες λόγω των αποκλεισμένων δρόμων, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποκατάσταση των ζημιών.
Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να μην έχουν ρεύμα από χθες το απόγευμα.
Οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης, δεν έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί λόγω των αποκλεισμένων δρόμων προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές, οι οποίες όπως είπε, ξεπερνούν τις 5.000 βλάβες στο νομό Αττικής.
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ήδη σε δεκάδες περιοχές οι κάτοικοι έκλεισαν περισσότερες από 14 ώρες χωρίς ρεύμα, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αδυνατούν να φτάσουν στα σημεία των βλαβών.
Ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αδυναμία πρόσβασης των συνεργείων στα σημεία των ζημιών.
Προβλήματα ηλεκτροδοτησης παρουσιάζουν τμήματα περιοχων σε: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφαδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του

