Κρήτη: Μυστήριο με τον Γεροπόταμο που βάφτηκε κόκκινος
Πραγματικό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βάφτηκε κόκκινος ο Γεροπόταμος
Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βάφτηκε κόκκινος ο Γεροπόταμος, το ποτάμι της Μεσαράς στο ύψος των Μοιρών.
Τα νερά του ποταμού έχουν πάρει έντονο κόκκινο χρώμα, που παραπέμπει σε αίμα. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν στις όχθες μεταφέρουν ότι η οσμή αίματος είναι έντονη κάτι το οποίο έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σύμφωνα με το ekriti.gr.
O Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης παρέπεμψε την υπόθεση στο Λιμεναρχείο. Με τη σειρά του το Λιμεναρχείο δήλωσε αναρμόδιο παρά μόνο αν η όποια ρύπανση εντοπιστεί στις εκβολές ποταμού που καταλήγει στη θάλασσα.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ανέφερεραν ότι θα σταλεί περιπολικό στην περιοχή.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις Μοίρες λειτουργεί δημοτικό σφαγείο και ενδεχομένως η ρύπανση να προέρχεται από εκεί.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας έχει επιληφθεί του θέματος.
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία

