Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Ήρθε ο πατέρας μου στον ύπνο μου και μου είπε»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια εξομολόγηση που σοκάρει
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται την Ζωή Κρονάκη στο στούντιο της εκπομπής της. Μιλάει για τα παιδιά της, αλλά και για το πώς με τον σύζυγο της ολοκληρώθηκαν τα όνειρα της για την δημιουργία οικογένειας.
Στην εκπομπή μάλιστα μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της που την στιγμάτισε.
«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολο όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου»
«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολο όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Καθόλου. Σκέφτομαι εκείνη την εποχή αλλά η μαμά μου ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, τόσο ώστε να μην θυματοποιηθεί και να μείνει πείσω και να μεμψιμοιρεί. Θυμάμαι πως αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της και ας μην είχε πάρα πολλά χρέη. Ήταν δύσκολο για εκείνη γιατί δεν είχε πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε. Εμάς προσπάθησε να μας εμψυχώσει και να μας αφήσει να μπούμε στη διαδικασία πως θα συνεχίσουμε τις σπουδές μας.
Σίγουρα λοιπόν η απώλεια δεν ήταν εύκολο αλλά αυτός είναι και ένας λόγος του ισχυρού δεσμού μας με την μητέρα και τις αδελφές μου. Είμαστε πολύ δεμένες η μία με την άλλη και δόξα τω Θεώ νομίζω ότι τα καταφέραμε.
Όταν χάνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά είναι πολύ σκληρό πράγμα Αυτό το αιφνίδιο του θανάτου έπρεπε να διαχειριστούμε ο καθένας με τον δικό. Επειδή πιστεύω στον Θεό και τις υπερβατικές εμπειρίες, καλύφθηκα όταν είδα τον μπαμπά μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να ακούσω. Αυτό συνέβη σχετικά σύντομα από όταν έφυγε. Δεν ήξερα αν ξέρει πόσο τον αγαπώ γιατί έφυγε βιαστικά και δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Είχε έρθει, λοιπόν, στον ύπνο μου τότε, το θυμάμαι σαν τώρα το όνειρο, ήμασταν στο αυτοκίνητο και εκείνος οδηγούσε, εγώ ήμουν πίσω με την αδελφή μου, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει «γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς». Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Δείτε το βίντεο
- Νέο διοικητήριο στο δήμο Ήλιδας
- Μια νύχτα μόνο: Συναντήσεις και αποκαλύψεις
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Τάνια Τσανακλίδου: Με μπαστούνι στη σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία της
- Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον πόλεμο ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν
- Tην άμεση στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Κολυμβαρίου, του Δήμου Πλατανιά ζητάει ο Δήμαρχος


