
Σεισμός στη Φλώρινα – Τρόμος στη Β. Μακεδονία – Στους δρόμους οι κάτοικοι του Μοναστηρίου
Ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη Φλώρινα έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νοτιοδυτικό τμήμα της Β. Μακεδονίας, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Μοναστηρίου (Μπίτολα).
Αισθητός στη Βόρεια Μακεδονία έγινε ο σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 23:43 χθες Κυριακή κοντά στη Φλώρινα.
Στους δρόμους
Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Μοναστηρίου (Μπίτολα).

Φωτογραφία МИА

Φωτογραφία СДК.МК
Αρκετοί κάτοικοι του Μοναστηρίου, πόλης 75.000 κατοίκων που βρίσκεται 33 χιλιόμετρα βόρεια της Φλώρινας, βγήκαν αναστατωμένοι στους δρόμους, σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Δεν έχουν αναφερθεί πάντως σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί στη Βόρεια Μακεδονία από τον σεισμό.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν





