Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παίζει ακόμα σαν να είαναι 20 χρον ών, παρότι έφτασε αισίως τα 37. Στη νίκη των Λέικερς επί των Χοκς με 134-118 ήταν απολαυστικός.
Τελείωσε τον αγώνα έχοντας 32 πόντους, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 τάπες, σε άλλη μια μεστή εμφάνιση.
Με τους 32 πόντους που πέτυχε «έσπασε ένα ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν. Στα 37 του έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που σημειώνει τουλάχιστον 25 πόντους σε 10 συνεχή παιχνίδια.
Πριν από εκείνον ο μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν στα 34 του, το 1997.
At 37, LeBron is the oldest player in NBA history to have 10 straight 25-point games 🤯
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.