
Κρήτη – Πρόστιμο 25.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας που το άνοιξε παρά το «λουκέτο»
Αμετανόητος ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κρήτη
Τιμωρήθηκε με λουκέτο αλλά δε, «έβαλε μυαλό» ο ιδιοκτήτης σνακ μπαρ στο κέντρο του Ρεθύμνου, που ενώ το μαγαζί του παρέμενε κλειστό, λόγω προηγούμενης παράβασης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού αποφάσισε να το ανοίξει ξανά.
Δεν κατόρθωσε ωστόσο ούτε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και το μόνο που κέρδισε ήταν μια πιο γερή «καμπάνα» της τάξεως των 25.000 ευρώ, λόγω υποτροπής. Παράλληλα «πέτυχε» και παράταση της αναστολής λειτουργίας του μαγαζιού του για 15 ακόμη μέρες, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον προσωρινά υπεύθυνο του μαγαζιού, επειδή το λειτούργησε.
Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα σε 7 πεζούς για μη χρήση μάσκας.
Στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 4 πεζούς καθώς και σε 1 πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.
Στο Ηράκλειο πρόστιμο επιβλήθηκε σε 13 πεζούς, που δε φορούσαν μάσκα, σε 1 υπάλληλο κομμωτηρίου και σε τρεις υπαλλήλους καφέ, για τον ίδιο λόγο. Παράλληλα σε πελάτη καφενείου επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ και στον ιδιοκτήτη 500 ευρώ, για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.
Τέλος, στο Λασίθι επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 2 πεζούς και σε 1 ιδιοκτήτη ψητοπωλείου. Συνολικά στην Κρήτη διενεργήθηκαν, χθες, 2.610 έλεγχοι.
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα



