Ο Άρης ολοκλήρωσε μετ’ εμποδίων την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες. Έξι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» δεν υπολογίζονται αφού είναι θετικοί στον ιό ενώ απόντας θα είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος συμμετέχει στο Κύπελλο Εθών Αφρικής.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Άρης ζήτησε αναβολή στο παιχνίδι, αίτημα ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτό και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.
Η ανακοίνωση του Άρη:
«Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο» ανακοινώθηκε αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απ. Νικολαϊδης» (21:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Iturbe, Lucas Sasha, Bertoglio, Brabec, Sakic, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.
* Θα απουσιάσει και ο Aboubakar Kamara, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας για το Κόπα Άφρικα».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο