Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Β’ την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (29/12, 15:00), για την 10η αγωνιστική της Superleague 2.
Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς μάλιστα συμπεριλήφθη και ο Δημήτρης Πινακάς, με τον νεαρό επιθετικό να βρίσκεται στις επιλογές του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο 20χρονος υπολογίζεται από τον τεχνικό των Πειραιωτών για την αυριανή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αργεντινός προπονητής βρίσκονται 19 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αποστολόπουλο, Κουτσίδη, Μπαγκαλιάνη, Νίκα, Βοΐλη, Καραργύρη, Α. Μπα, Ντόι, Καλογερόπουλο, Νίκολιτς, Κίτσο, Τσέλιο, Ξενιτίδη, Λιάτσο, Γκαλιάνι, Μαυρουδή, Πινακά, Κεραμίδα και Σπυριδάκη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου «Π. Σαλπέας» αντί του Π.Κ. Ρέντη, όπου αρχικά είχε ορισθεί.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.