Ράδιο Αρβύλα – Αυτές είναι νέες φωτογραφίες της ομάδας χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Η παρέα του Κανάκη επιστρέφει στις 10 Ιανουαρίου
Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι φήμες ήθελαν το Ράδιο Αρβύλα να μην ξαναβγαίνει στον αέρα μετά το πέρας των εορτών.
Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβεί, αφού στις αρχές του νέου έτους η σατιρική εκπομπή θα επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας.
Είναι ήδη έτοιμο το τρείλερ και οι φωτογραφίες για τη νέα εποχή και οι τρεις παρουσιαστές ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.
Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα είναι κανονικά στα πόστα τους από τις 10 Ιανουαρίου.
Μάλιστα το τρέιλερ που προβλήθηκε απόψε είναι άκρως χιουμοριστικό και γνώριμο για τους τηλεθεατές και δεν θυμίζει σε τίποτα η ψυχολογία τους εκείνη των τελευταίων εκπομπών, λόγω των γεγονότων.
Δείτε τις φωτογραφίες
- Οι τρεις παύσεις που προλαβαίνουν το burnout
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Συνταγή: Καρυδόπιτα
- Αποδοκιμασίες για τον Αυστραλό πρωθυπουργό λόγω της ανησυχίας του για τους Παλαιστίνιους
- Ιράν: Αναφορές ότι οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον πολεμικά πλοία και στρατεύματα – Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη
- Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου μετά τις σκληρές δηλώσεις της για τη δίκη



