Μάρα Δαρμουσλή – Μια «ανάσα» πριν μπει στο μαιευτήριο – Ποιο το φύλο του μωρού
Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πώς θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.
Η ηθοποιός, μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» προσέχει πάρα πολύ λόγω του κοροναϊού, απέχοντας από συγκεντρώσεις και φορώντας τη μάσκα της.
Μάλιστα, τόνισε πως τις γιορτές θα τις περάσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αποκάλυψε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη, πριν από 15 χρόνια, είχε μία άγνοια κινδύνου.
Η ίδια σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού και θα το μάθει την Παραμονή των Χριστουγέννων.
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για κύκλωμα με εικονικές εταιρείες – Εμπλέκονται παίκτες ριάλιτι και TikToker
- Στη Σούδα επέστρεψε το USS Gerald R. Ford
- Οδηγός επιβίωσης για νέους ιδιοκτήτες
- Πάσχα στην Αθήνα: Όλες οι εκδηλώσεις της πόλης από το Δήμο Αθηναίων
- Απίθανα πράγματα: Ο Ντεπάι έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα της Κορίνθιανς (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο βίας ανηλίκων στην Πάτρα – Συνελήφθη 17χρονος

